måndag 23 mars 2009

Medierna

Medierna i p1 är ju alltsomoftast bra, men senaste programmet är förjävla bra! Mycker inspirerande att höra på såhär i praktiktider när man är ute i verkligheten.

Är fredag spikat hos Robban förresten? Jag tar med min lillebror och fejktatueringar laget runt! Ser fram emot att få träffa er!

6 kommentarer:

Mike sa...

Är det så att jag måste komma upp till storschhhtaan och supa er alla under bordet?

Elin sa...

Jo, skulle tro de Micke :-) Du har nog inget val! Ses på freda!

Robban sa...

ja det är bara att komma hem till mig å prata strunt å rulla tungt! ring om ni inte hittar! å micke, you bet!

Lina sa...

Men Robbelibobbelibobban, vad är det för adress? Jag kan lova att jag inte hittar annars hehe. :) Vart ligger det? När kan vi storma in? Robban - påminn mig om att jag måste ta samhällspapperna från dig! Jag ska "opponera" på Martinas arbete. Christer hade som ni såg skrivit lite konstiga datum för opponeringen (vi är fortfarande på praktik då) men jag har mejlat till honom om det.
Blir kul att träffa er alla!

Lina sa...

Okej, jag såg precis att du lagt ut en härlig beskrivning och adress i ett tidigare inlägg. Så, du behöver inte berätta igen :) Jag har inte alltid med i matchen.

Robban sa...

hehe, jag bor på strombergsväg 110. Det ligger på liljansberget bredvid unniversitetets fotbollsplan. Ja det är väl bara att komma kring sex halv sju :) måste ju hinna stäka bort lite skrot hahaha